Events

Tilmelding til diverse events

Årets Sommerlejr

Kom og hver med til en fantastisk uge fyldt med træning lejrhygge, nye og gamle venskaber. Børn fra juniorholdet er velkomne til at tage med uden forældre, dog skal de selv kunne gå til træninger, overholde sengetider og hjælpe til med gøremål i lejren. Selvfølgelig vil dette ske med hjælp fra de voksne i lejren.

Vi har et stort fællestelt, hvor vi laver mad og hygger. Der er træninger med mange af de bedste trænere fra hele landet med klubber og udøvere fra hele landet. Vi slår egne telte op omkring fællesteltet. Vi pakker bilen om fredagen, lejren åbner officielt lørdag og forsætter til fredagen efter.

Vi tilbyder også muligheden for at være på lejren fredag til søndag/mandag med træning lørdag og søndag.


SFO festival

Kom og hver med til en opvisning på Skt. Klemensskolen d.31/5 kl. 15:30. Alle kan være med uanset alder. Børnene vil få vist hvad de skal af en træner og ældre udøvere. Her vil vi især gerne have de yngste med, da det er passende til den aldersgruppe, der er til stede. Hvis børnene deltager i SFO festival, må de meget gerne være med, husk at give dem tøj(dobok) med så hjælper vi med at få dem klædt om.

Torvedag i bellinge

Til den årlige torvedag har vi brug for nogle, som gerne vil hjælpe med at gøre klubben mere synlig. Vi skal dele flyers ud og fortælle lidt om Taekwondo.