Fællestræningen i Nyborg

Lørdags, d. 8. oktober, stod dagen i Taekwondoens tegn, i Nyborg. For her havde Chosen – Nyborg Taekwondo Klub, nemlig arrangeret fællestræning, for hele Fyn.

Dagen startet rolig, og lidt uvis, for det var ved at være lang tid siden vi, fra klubben, havde været til en fælles træning, men nu skulle det være ikke flere undskyldninger.
Og da vi ankom til Nyborg, og endelig fandt en parkeringsplads, så kunne vi også se, at vi ikke var de eneste der havde fået denne idé med at deltage i dagens træning, ej faktisk var der godt +85 andre som også havde fået samme idé.

Efter at have hilst på flaget og fået en introduktion af dagens forløbe, så blev vi delt op i bæltegrader (bæltefarver) og fordelt ud på fem forskellige stationer.

Disse stationer indeholdte emnerne som grundteknikker, taegeuk/poomse, kamp, spark/springspark og selvforsvar. Og her roterede man så rundt imellem, hver tredje kvarter, kun afbrudt af en middagspause, således man kom ud på alle stationerne.

Herefter, da vi havde været alle fem stationer igennem, så blev vi opdelt i de to haller som var til rådighed, børn i den “lille” hal og de voksne i den store, hvor vi så gennemgik forskellige spark og stande.

Og efter at have kørt på, fra tidlig formiddag til sent på eftermiddagen, så sluttede træningen af med et kvarters mindfulness for igen at få ro på kroppen, og aldrig skulle man tro, at 90+ mennesker, bestående af udøvere i alle aldre, kunne være så stille på en gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *